Sieraden

Sieraden ontwerp ik naar eigen idee, maar ik maak daarnaast ook sieraden die in samenspraak met en op verzoek van de klant worden ontworpen. Behalve zilver en goud gebruik ik ook minder voor de hand liggend materiaal zoals bijvoorbeeld siliconen.

Vrij werk

Mijn vrij werk komt op basis van eigen idee en ontwerp tot stand, maar ik ontwerp ook sieraden die in samenspraak met en op verzoek van de klant worden ontworpen. Behalve zilver en goud gebruik ik ook minder voor de hand liggend materiaal zoals bijvoorbeeld siliconen.

Herinneringssieraden

Regelmatig word ik benaderd met de vraag of ik persoonlijke sieraden wil ontwerpen en maken naar aanleiding van van het overlijden van een dierbare. U kunt daarbij denken aan een persoonlijk aandenken of een herinnering gevat in een sieraad.

 

Inmiddels heb ik mij daar ook in gespecialiseerd. In samenspraak met de klant ontstaat zo een uniek sieraad.

Gelaryngectomeerden

Laryngectomie is de operatie waarbij het strottenhoofd wordt verwijderd. Men krijgt een nieuwe uitgang bij de keel om te ademen en te praten. Dat is het keelstoma.

 

Mijn sieraden passen voor het stoma of zijn te bevestigen op het filter wat vaak in het stoma gedragen wordt. Bij dit laatste bevat het sieraad een mechanisme waardoor men met behulp van het sieraad kan praten.


Atelier Wilma Boscheri | 12 t/m 26 augustus

Van 12 tot en met 26 augustus is het werk van Marianne te bewonderen tijdens een expositie in het atelier en de tuin van Atelier Wilma Boscheri. Iedere zondagmiddag van twee tot vijf zijn alle kunstenaars die exposeren persoonlijk aanwezig. Lees meer