Agenda

Ieder jaar ben ik te vinden op diverse kunstmarkten, exposities en andere evenementen. In het onderstaande overzicht ziet u waar u mij de komend jaar kunt vinden. Data en locaties onder voorbehoud.


Art Eindhoven | Zaterdag 13 en zondag 14 april

Art Eindhoven is in meerdere opzichten een unieke beurs. Een beurs met een rijk scala aan kunstwerken, een breed spectrum van kunst in grote verscheidenheid: schilderijen, beelden, foto's en veel meer. En dat alles in prachtige uitvoeringen en veel toegepaste technieken.

 

Art Eindhoven vindt plaats op zaterdag 13 en zondag 14 april 2019 in het Klokgebouw in Eindhoven. Het Klokgebouw is een oude Philips fabriek die de sfeer van weleer uitstraalt. De industriële en nostalgische omgeving biedt Art Eindhoven een passend decor. Art Eindhoven is op beide dagen open van 11.00 tot 17.30 uur.


Kunstplein Horst| Zondag 26 mei

Ter afsluiting van een kunstproject over de schilderijen van Willem van Wittenhorst is er vandaag een feestdag op het kasteel Huys ter Horst. 30 kunstenaars tonen hun kunstwerken op de voorburcht tijdens een kunstmarkt. Binnen de kasteelmuren herleven de Middeleeuwen met een re-enactmentgroep! Verschillende middeleeuwse personages zullen er te zien zijn. Tevens zal er vandaag een tijdscapsule worden geplaatst in de muur van het kasteel. Over 50 jaar mag deze pas weer worden geopend.

 


Kunstweekend Kasteel Rijckholt| Zaterdag 3 en zondag 4 augustus

Op zaterdag 3 en zondag 4 augustus 2019 tussen 11.00 en 17.00 uur openen het Koetshuis en de kasteeltuinen van Kasteel Rijckholt voor de dertiende keer weer hun poorten voor het kunstweekend.

 

Professionele beeldende kunstenaars uit binnen- en buitenland presenteren een gevarieerd aanbod van eigen werken.

 

De kunstwerkgroep van de supportersvereniging van de Koninklijke Harmonie van Gronsveld is momenteel druk doende een gevarieerd aanbod voor deze dertiende editie van dit kunstweekend voor u samen te stellen.

 


Castle Fair Kasteel Eijsden| Zondag 18 augustus

Zondag 18 augustus wordt er op Kasteel Eijsden de Castle Fair Eijsden georganiseerd. De prachtige tuinen van kasteel Eijsden vormen het sprookjesachtige decor voor de Castle Fair die garant staat voor een sfeervolle ambiance en allure waarin kunst, muziek en een hapje en drankje een belangrijke rol spelen. Kortom lekker struinen langs de vele standjes op het voorplein en in de tuinen van het monumentale Kasteel Eijsden en genieten van een ontspannend moment!

 

Een groot aantal lokale en regionale professionele kunstenaars zullen hun mooiste creaties tentoonstellen in de tuinen van Kasteel Eijsden.


Kunstdorp St. Anthonis| Zondag 2 september

Op zondag 2 september is Sint Anthonis wederom een internationaal Kunstdorp.

Tijdens deze kunstmanifestatie op de Brink presenteren meer dan 60 professionele kunstenaars hun werk. Daar vind je een grote diversiteit aan kunstuitingen. Dat komt doordat het hele jaar door enkele leden van de Kunstkring op zoek zijn naar goede, geschikte kandidaten. Op die manier willen ze zich blijven onderscheiden van de vele kunstmarkten, die er worden georganiseerd.

Kortom op deze zondag zie je een actueel kunstaanbod met uiteenlopende stijlen en technieken, want bij de Kunstkring staat kwaliteit en passie voorop. De meeste kunstenaars komen voor de eerste keer naar de Brink en de terugkerende kunstenaar laat nieuw werk zien.


Recente exposities

  • Kunstexpositie Kasteel De Kinkelenburg
  • Internationaal kunstevenement Vaals
  • Tuinexpositie Kunst en Muziek Nederweert
  • Kunstmarkt Beesel Creatief
  • KUNZfetti Sittard
  • Kunst aan de EE, Woudsend
  • Kunstweekend Rijckholt

Art Eindhoven | 13 en 14 april

Art Eindhoven vindt plaats op zaterdag 13 en zondag 14 april 2019 in het Klokgebouw in Eindhoven. Het Klokgebouw is een oude Philips fabriek die de sfeer van weleer uitstraalt. De industriële en nostalgische omgeving biedt Art Eindhoven een passend decor. Art Eindhoven is op beide dagen open van 11.00 tot 17.30 uur.
Lees meer