Agenda

Regelmatig ben ik te vinden op diverse kunstmarkten, exposities en andere evenementen. In het onderstaande overzicht ziet u waar u mij de komende tijd kunt vinden. Data en locaties onder voorbehoud.


Kunstroute Beesel Creatief | 1 oktober 2017 Beesel

Beleef de mooiste en interessantste kunstvormen op loopafstand in de historische dorpskern van Beesel. Een dertigtal kunstenaars uit verschillende delen van Nederland gaan je zeker verrassen met hun unieke kunstvorm op vijf mooie locaties. In de kunstwerkplaats zijn kunstenaars aan het werk met onder andere het edelsmeden met antiek bestek, het werken met klei op diverse manieren en het maken van glazen sieraden. Zij vertellen graag over hun werk, inspiratie en drijfveren. In de Gertrudiskerk is onder andere een expositie te zien van keramische kunst en gebruiksvoorwerpen door Stichting Beesels Keramisch Erfgoed. In de middag wordt het genieten in de kerk. Dan vinden een drietal kleine concerten plaats gegeven door Con Dios 13.30 uur, Sing Along 14.30 uur en Tenor Ben Heijnen 15.30 uur. 

Opgave voor deze dag mail naar dit adres. info@beeselcreatief.nl 


Zaterdag 9 en zondag 10 december Kinkelenburg Bemmel

Wij zijn momenteel bezig met de voorbereidingen van alweer de 4e editie van kunstexpositie in Kasteel de Kinkelenburg. De expositie vindt plaats op zaterdag 9 december én zondag 10 december 2017. Het kasteel is van 11.00 – 17.00 uur opengesteld voor het publiek. 14 kunstenaars worden momenteel geselecteerd voor deze expositie. Hierbij kijken wij naar de kwaliteit van de kunstwerken: vakmanschap, creativiteit en uniciteit. Naast schilderijen, tekeningen, sieraden en tassen vindt u bij ons sculpturen in diverse materialen en technieken: keramiek, hout, glas, brons, steen en vilt.


Beesel Creatief | 1 oktober 2017 Beesel

Beleef de mooiste en interessantste kunstvormen op loopafstand in de historische dorpskern van Beesel. Een dertigtal kunstenaars uit verschillende delen van Nederland gaan je zeker verrassen met hun unieke kunstvorm op vijf mooie locaties.